991348334210228
Loading...

Kahve Peelingi / Coffee Scrub






Topikal olarak cilt yüzeyine uygulandığında selülit düşmanlığında 1. gelebilecek, cildi sıkılaştırıcı antioksidan özelliğe sahip kahve ve nemlendirici, cilt yatıştırıcı hindistan cevizi yağını birleştirerek kendinize doğal ve sağlıklı bir içeriğe sahip muhteşem bir peeling ürünü  yapabilirsiniz. Kafeinin etkileri sebebiyle düzenli kullanımda zaman içinde selülit görünümünün azaldığını göreceksiniz! Hazırladığınız bu birleşimi sorunlu alan üzerine yuvarlak hareketlerle yapılan masaj yapın, böylece kan akışını teşvik ederek,  pürüzsüz ve sıkı bir cilde kavuşmamız artık mümkün.
Bu 5 dakikada hazırlayabileceğiniz basit birleşim selülit haricinde varisler için de etkili, ayrıca muhteşem kokusuyla da sizi derinden etkileyecek!
Tek kullanımlık olarak hazırlayacağınız bu karışımı haftada 2-3 kez tekrarlayarak tüm vücudunuza yuvarlak hareketlerle uygulayabilirsiniz.




5 tatlı kaşığı hindistan cevizi yağı ile 3 tatlı kaşığı türk kahvesini cam bir kasede birleştirin. Eğer hindistan cevisi yağınız katı durumdaysa kaseye ilk olarak hindistan cevizi yağını koyun benmari usulü erittikten sonra kahveyi katın. İyice karıştırın.

İşte Instagramda , Pinterest’te reklamlarını gördüğünüz Kahve Peeling’i / Coffee Scrub’ı yapmak bu kadar kolay.

İsteğe bağlı; Hazırladığınız bu peelingi daha da etkin yapabilirsiniz.  Peeling öncesi kuru fırçanızla yapacağınız bir uygulama gözeneklerinizi iyice açarak kafeinin emilimini arttıracaktır. Eğer amacınız sadece ölü hücrelerden kurtulmaksa 1 tatlı kaşığı kahve eksik kullanıp, onun yerine deniz tuzu ekleyerek daha da hissedilir bir peelinge sahip olabilirsiniz. Ya da daha da yumuşak bir cilt için önemli bir besin olan Vitamin E’yi kapsüllerinizden birini kırarak karışıma katabilirsiniz. 



Bilinçli Kozmetik web sitesi ve sosyal medya hesapları aracılığıyla yayınlanan tüm yazılar ve görseller bilgilendirme amaçlıdır, Doktor tavsiyesi veya tedavi yerine geçmez. Sağlık sorunlarınızın çözümü için mutlaka doktorunuza danışmanız gerekmektedir. Bilinçli Kozmetik paylaşılan bilgilerin uygulanmasından doğabilecek zararlardan, diğer site ziyaretçileri tarafından yazılan yorumlardan sorumlu değildir.
 
virgin 8676117556234162100

Yorum Gönder Default Comments

emo-but-icon

Ana Sayfa item